Ohita ja siirry sisältöön

CYBER WEEK | JOPA 70% ALENNUS!

  Toimitus- ja palautussäännöt

  Palautuskäytäntö

  Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tuotteesi on viallinen, voit palauttaa sen meille hyvitystä tai vaihtoa varten 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Paluukuljetusten palautuksia ei ole saatavilla.

  Jotta voit palauttaa tuotteen, sen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu. Sen on myös oltava alkuperäisessä pakkauksessaan.

  Palautukset (tarvittaessa)

  Kun palautus on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa ilmoitamme, että olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Ilmoitamme myös, hyväksymmekö vai hylkäämmekö palautuksen. Jos palautus hyväksytään, palautus käsitellään ja hyvitys siirretään automaattisesti luottokortillesi tai alkuperäiselle maksutavallesi tietyn määrän päiviä kuluessa.

  Pyydämme sinua ilmoittamaan tilausnumerosi, kun palautat paketin, jotta voimme helpommin tunnistaa lähettäjän. Näin voimme varmistaa palautuslähetyksen nopean ja sujuvan käsittelyn.


  Viivästynyt tai puuttuva palautus (tarvittaessa)

  Jos et ole vielä saanut palautusta, tarkista ensin uudelleen pankkitilisi.

  Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöön, voi kestää jonkin aikaa ennen kuin palautus on virallisesti julkaistu.

  Ota yhteyttä pankkiisi. Usein kestää jonkin verran käsittelyaikaa, ennen kuin palautus julkaistaan.

  Jos olet tehnyt kaiken tämän etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta.

  Vaihto (tarvittaessa)

  Vaihdamme vain vialliset tai vahingoittuneet tuotteet. Jos haluat vaihtaa tuotteen samaan tuotteeseen, lähetä sähköpostia yhteydenottolomakkeemme kautta.

  Toimitus

  Lähetämme sinulle sähköpostia, jossa on ohjeet siitä, mihin voit palauttaa tuotteen.

  Olet vastuussa omien lähetyskulujesi maksamisesta tuotteen palauttamiseksi. Toimituskuluja ei palauteta. Jos saat hyvityksen, palautuksen postikulut vähennetään hyvityksestäsi.

  Riippuen asuinpaikastasi voi vaihdetun tuotteen perille saapumiseen kuluva aika vaihdella.

  Jos lähetät yli 50 punnan arvoisen tuotteen, sinun kannattaa harkita jäljitettävän kuljetuspalvelun käyttämistä tai kuljetusvakuutuksen hankkimista. Emme takaa, että saamme palautetun tuotteen.  Toimitustiedot ja virheelliset toimitusosoitteet

  Kehotamme kaikkia asiakkaitamme tarkistamaan ja antamaan oikeat toimitustiedot tilauksen yhteydessä. Asiakkaan vastuulla on varmistaa, että annettu toimitusosoite on oikea ja täydellinen ennen tilauksen viimeistelyä. Toimitusosoitteessa olevat virheelliset tai puutteelliset tiedot ovat asiakkaan omalla vastuulla.

  Huomaa, että emme voi tarjota hyvityksiä tuotteista, joiden toimitusvirhe on johtunut asiakkaan antamista virheellisistä toimitustiedoista.  Ennakoimattomat tapaukset: Noutamattomat paketit

  Ymmärrämme, että voi olla tilanteita, joissa asiakas ei pysty noutamaan tilattuja tuotteita. Jos et noudata pakettia noutopisteestä tai toimitusosoitteesta ja se palaa varastollemme, huomioi seuraavat asiat:

  Asiakkaan vastuulla: Asiakkaan vastuulla on seurata säännöllisesti toimitustilannetta ja noutaa tuotteet ajoissa ilmoitetusta noutopisteestä tai toimitusosoitteesta.

  Noutamattomat paketit: Jos pakettia ei noudeta ja palauteta varastollemme, emme ole vastuussa tuotteen tilasta tai laadusta sen jälkeen, kun se on palautettu meille.

  Mahdolliset maksut: Pidätämme oikeuden periä maksun varastollemme palautettavasta postikuljetuksesta, jos pakettia ei noudeta ja palauteta meille. Tämä maksu voi vaihdella sijaintisi ja kyseisen tuotteen mukaan.

  Kehotamme kaikkia asiakkaitamme seuraamaan toimituksen tilaa ja varmistamaan, että joku on saatavilla vastaanottamaan paketin määritetyssä toimitusosoitteessa tai noutopisteessä. Pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja toivomme, että ymmärrät nämä ehdot.

  30 PÄIVÄÄ PERUUTUKSESTA

  24/7 Asiakaspalvelu

  Turvallinen maksu

  Ilmainen toimitus, 6-12 päivän toimitusaika